Prikbord

Een interessante tool of website? Een mooi filmpje? Plaats op het prikbord alles waarvan u denkt dat het interessant, inspirerend of onmisbaar is voor anderen die werken binnen de wereld van sport, bewegen en gezondheid. De door u geplaatste prikborditems worden ook weergegeven op uw Profielpagina

Prik een item op het Prikbord

 • 3 maart 2017

  Landelijke studiedag Buitenspelen in Amersfoort

  Op 17 mei 2017 organiseert scholings- en adviesbureau Alles in Beweging in samenwerking met PLAYgrounds en Beweeg Wijs een studiedag Buitenspelen.

  Wim van Gelder (Alles in Beweging), Ron ten Broeke (Beweeg Wijs) en Mirka Janssen (PLAYgrounds) belichten tijdens de inleiding vanuit 3 verschillende invalshoeken het belang van buitenspelen voor kinderen. Hoe kan directie, groepsleerkracht of vakleerkracht bewegingsonderwijs het buitenspelen om hun school versterken en verdiepen? Laat je inspireren door hun visie en passie om voor kinderen letterlijk en figuurlijk beweegruimte te creëren. Er worden 11 verschillende workshops aangeboden. De workshops zijn geschikt voor vakleerkrachten BO, groepsleerkrachten, combinatie-functionarissen, directie, buurtsportcoaches, studenten en iedereen die te maken heeft met bewegen en spelen binnen het onderwijs. Een studiedag met vernieuwende workshops op het gebied van buitenspelen.

  Er worden 11 verschillende workshops aangeboden. De workshops zijn geschikt voor vakleerkrachten BO, groepsleerkrachten, combinatie-functionarissen, directie, buurtsportcoaches, studenten en iedereen die te maken heeft met bewegen en spelen binnen het onderwijs. Een studiedag met vernieuwende workshops op het gebied van buitenspelen.


  Programma

  10.00 uur Ontvangst
  10.30 uur Opening en plenaire sessie door AiB
  11.15 uur 'Energizer'
  11.30 uur plenaire sessie door Beweeg Wijs
  12.00 uur 'Energizer'
  12.15 uur plenaire sessie door PLAYgrounds
  12.45 uur Lunch
  14.00 uur Workshop ronde 1
  15.00 uur Workshop ronde 2
  16.00 uur Workshop ronde 3
  16.45 uur Afsluiting (afhalen certificaat)
  17.00 uur Diner (optioneel)


  Locatie

  Sportacademie MBO Amersfoort
  Bokkeduinen 11
  3819 BD Amersfoort


  Kosten

  145,- hele dag inclusief lunch
  170,- hele dag inclusief lunch & diner

  Kijk voor de workshops, meer informatie en voor inschrijven op:

  http://www.basislessen.nl/studiedag-buitenspelen

  U bent de eerste om te reageren.

Functie(s): Scholings- en adviesbureau bewegingsonderwijs & MRT
Organisatie: Alles in Beweging
Werkgebieden: Sport, Bewegen, Gezondheid, Onderwijs, Opleidingen